Què fem

SERVEI DE RESIDÈNCIA ASSISTIDA 24H

El servei de residència assistida té com a principal objectiu crear un entorn familiar per intentar que cada resident se senti com a casa seva. Ofereix als nostres residents atendre totes les seves necessitats, tant físiques com psíquiques o socials, tenint com a objectiu, la millora i/o manteniment de les seves activitats de la vida diària i hàbits d’autonomia.

Oferim els serveis tant d’acollides residencials de caràcter permanent com temporals, estades de recuperacions o convalescències, vacances o respir familiar on podem assegurar una qualitat òptima i un gran benestar.

Disposem de 22 places acreditades per la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

SERVEI DE CENTRE DE DIA (Tots els dies de l’any)

El servei de centre de dia està destinat per aquelles persones que volen seguir vinculades al seu domicili però disposant d’un recolçament socio-sanitari. El centre de dia permet a la persona mantenir-se activa i afavorir les relacions socials.

Tenim programades diferents activitats, tals com tallers de memòria, activitats per millorar la psicomotricitat, gimnàsia grupal, activitats culturals, educatives, recreatives i artístiques, tertúlies grupals dirigides pel psicòleg, entre d’altres.

El centre de dia treballa ininterrompudament tots els dies de l’any entre les 9h i les 21h, ens adaptem a les necessitats horàries dels nostres usuaris.

Diposem de 8 places acreditades per la Generalitat de Catalunya.