Serveis

Perque les necessitats dels nostres residents siguin cobertes amb els més alts estàndars de qualitat i amb una atenció individualitzada i especialitzada, tenim una varietat de serveis, programes i protocols de treball, disenyats per a garantir la millor atenció i un complert servei sanitari i social.

SERVEI MÈDIC

Assistència mèdica permanent. El centre disposa de metge i equip mèdic de suport extern per garantir la cobertura sanitaria dels nostres residents els 365 dies de l’any.

SERVEI D’INFERMERIA

Atenció continuada d’infermeria en coordinació amb el servei mèdic.

SERVEI DE PSICOLOGIA

S’ofereix tant al resident com a la familia, una atenció personalitzada de caràcter psicològic, proporcionant-los les eines necessàries per facilitar la integració al centre. Es realitza una atenció continuada mitjançant tertúlies grupals o entrevistes individualitzades.

SERVEI DE FISIOTERÀPIA

Es realitzen plans de treball grupals i personalitzats amb cada resident, amb l’objectiu de manetenir i/o millorar el grau d’autonomia.

SERVEI DE TERAPIA OCUPACIONAL I ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL

Potenciem la integració, participació i interés dels residents en millorar la seva qualitat de vida. Es treballa en la millora del desenvolupament d’activitats de la vida diària, la memòria, psicomotricitat fina, etc.

Es duen a terme també programes d’animació sociocultural com festes que permeten al resident divertir-se i els ajuda a aintegrar-se en l’entorn.

SERVEI DE TREBALL SOCIAL

S’encarrega d’informar al resident i a la familia sobre els recursos socials existents de que disposen així com d’ajudar-los en els tràmits administratius que requereixin.

SERVEI D’AUXILIARS/GEROCULTORS

Contem amb un equip de gerocultors i auxiliars de clínica, tots ells titulats, i encarregats de l’atenció més directa al resident, oferint unes cures i atencions molt personalitzades.

Disposem d’un farmacèutic, encarregat de la gestió, control i obtenció dels fàrmacs que requereixen els nostres residents.

SERVEI DE PODOLOGIA I PERRUQUERIA

Disposem de dos serveis complementaris com son la perruqueria i la podologia que permeten facilitar al resident la seva estada i evitar desplaçaments fora del centre.

SERVEI DE RESTAURACIÓ

Disposem de cuina pròpia al centre, s’elaboren menjars casolans amb productes de primera qualitat. Es realitzen dietes personalitzades, sota supervisió mèdica, segons els requeriments dels usuaris (especial per diabètics, exemmptes de gluten, hiposòdiques, hiperproteiques, toves, de protecció gàstrica, etc.)

SERVEI DE BUGADERIA

Al centre ens encarreguem de la neteja de la roba dels usuaris, tornant-la a l’armari un cop és neta.